Onze werkwijze

Las Chicas Luna

Wanneer ben je een Chica?

Herken je jezelf als jong volwassen vrouw met een “rugzakje”? Heb je iets vervelends meegemaakt in je jeugd en is dat nog niet (voldoende) verwerkt? Heb je problemen met je studie of met je ouders? Voel je je eenzaam en onbegrepen? Lukt het maar niet om een zelfstandig leven op te bouwen? Dan zijn wij er voor jou!

Wij hebben maar drie voorwaarden: 1. Je bent een “paardenmeisje” , maar je houdt ook van honden en katten 2. Je bent tussen de 18 en 28 jaar 3. Je bent “clean” (geen drugs, geen medicatie die je zelf niet kunt regelen, geen veroordeling, geen kans op psychose)

Aanmelden

Na verwijzing door je huisarts, jeugdhulpverlener of op eigen initiatief kan je je aanmelden via de website. Wij vinden het fijn om alvast een beetje kennis met je te maken, dus schrijf kort op wie je bent, wat je heb meegemaakt en wat je doel is. We nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek op locatie of via Skype. We leggen uit wat je zelf nog moet regelen: nl. een indicatiestelling vanuit de WMO. Natuurlijk helpen we je ook hierbij. Als je geen indicatiestelling krijgt, krijg je geen beschikking en dan kan je een particulier traject aanvragen. No worries, we leggen het allemaal rustig aan je uit.